Golvslipning Stockholm Logotyp

Golvslipning Stockholm

Experten på dammfri golvslipning | 08-120 96 900

Miljöpolicy

Som ett företag verksamt inom bygg, anläggning och renovering så vet vi att vi kan göra val som är bättre eller sämre för miljön. Vår miljöpolicy uppdateras kontinuerligt!

Företagets miljöpolicy

Policyn gäller allt från transporter till vilka produkter och material vi använder oss av.

Vi håller oss självklart till alla de regler och lagar som gäller kring miljöpåverkan, men vi försöker gå några steg längre på egen hand och alltid göra de val som är bäst för miljön i det aktuella fallet.

Generellt handlar det om att använda hållbara material (detta gäller allt från val av träslag till ytbehandlingar), minska svinn och dra ned på onödiga transporter.

Miljöarbete är något som ständigt är i utveckling, det är en pågående process där ny forskning och även nya produkter och tekniker driver utvecklingen framåt mot en bygg- och renoveringsbransch som sätter mindre avtryck på miljön.

Vad gäller våra anställdas arbetsmiljö så gäller samma sak där. Vi vill att våra medarbetare ska arbeta under de bästa tänkbara förhållanden och använder oss därför endast av moderna maskiner med god dammupptagning, ser alltid till att ha god ventilation vid arbeten och så vidare. Det är vårt ansvar att se till att våra medarbetare mår bra och att de kan fokusera helt på att göra ett bra jobb.

Vi tar vårt ansvar för miljön!