Golvslipning Stockholm

Experten på dammfri golvslipning | 08-777 51 00

Miljöpolicy

Som ett företag verksamt inom bygg, anläggning och renovering så vet vi att vi kan göra val som är bättre eller sämre för miljön. Det gäller allt från transporter till vilka produkter och material vi använder oss av.

Vi håller oss självklart till alla de regler och lagar som gäller kring miljöpåverkan, men vi försöker alltid gå några steg längre på egen hand och alltid göra de val som är bäst för miljön i det aktuella fallet.

Miljöarbete är heller ingenting som görs och sedan glöms bort, utan det är en ständigt pågående process där ny forskning och även nya produkter och tekniker driver utvecklingen framåt mot en bygg- och renoveringsbransch som sätter mindre avtryck på miljön.

Vad gäller våra anställdas arbetsmiljö så gäller samma sak där. Vi vill att våra medarbetare ska arbeta under de bästa tänkbara förhållanden och använder oss därför endast av moderna maskiner med god dammupptagning, ser alltid till att ha god ventilation vid arbeten och så vidare. Det är vårt ansvar att se till att våra medarbetare mår bra och att de kan fokusera helt på att göra ett bra jobb.

Information om försäkringar, garantier och certifikat