Golvslipning Stockholm Logotyp

Golvslipning Stockholm

Experten på dammfri golvslipning | 08-120 96 900

Slipning av golv

Ett ordentligt hantverk förlänger livslängden på ditt golv och tar fram träets inneboende lyster. Vi är golvslipare i Stockholm och har arbetat i branschen i många år. Vi arbetar med de flesta typer av trägolv och ytbehandlingar och levererar alltid högsta kvalitet.

Läs mer om massiva trägolv här!

Läs mer om parkettgolv här!

Eller boka in en tid med våra golvslipare direkt!


En slipad hantverkare i Stockholm

Vissa kostnader kommer man, som ägare av bostad Stockholm, eller någon annanstans för den delen, helt enkelt inte undan hur febrilt man än försöker. Somliga kostnader är stora, medan andra kostnader kan vara väldigt små. En del kostnader kommer regelbundet och ofta, medan andra kommer med väldigt stora intervaller. En av de kostnader som kan vara relativt stora, men som inte återkommer överdrivet ofta, är golvslipning. Om man nu ens har något golv som behöver slipas, det är ju faktiskt långt ifrån alla hus eller bostadsrätter som har trägolv.

vitt furugolv

Det kan istället vara allt från kakel och vanliga plastmattor till heltäckningsmattor, eller något helt annat. Men trots alla dessa alternativ, så är det fortfarande vanligt med trägolv, och sådana måste ju som bekant slipas med jämna mellanrum. Golvslipningen kanske inte behöver äga rum så väldigt ofta, men inte desto mindre måste det göras ibland för att behålla skicket och värdet på din bostad. Och då är det definitivt av yttersta vikt att arbetet utförs på allra bästa sätt, oavsett om du gör det själv, ber en kompis hjälpa till, eller lejer in en professionell hantverkare.

Välj med omsorg - välj oss!

Golvslipning är inget för nybörjare. Inte desto mindre finns det förstås gott om kunniga lekmän i Stockholm som kan utföra det hela på egen hand. Kanske är du en själv, eller kanske känner du någon som du kan fråga om hjälp? Om du ber någon om hjälp är det viktigt att du känner förtroende för personen. Irreparabla skador på det dyra parkettgolvet i din fina bostad är ingenting man vill ha. Om du inte har någon sådan i din omgivning så återstår att söka efter en hantverkare som kan genomföra golvslipningen.

Det finns gott om firmor i Stockholm som kan hjälpa dig, så gör din hemläxa noga så att du inte får in någon klåpare som förstör ditt hem! Det finns gott om mindre seriösa aktörer i branschen, så välj med omsorg! Förmodligen finns någon skicklig yrkesman i ditt närområde. Kanske finns det till och med, om du har lite tur, någon firma i närheten som är specialiserade på just golvslipning? I Stockholmsområdet är naturligtvis vi på Golvslipningsexperterna det allra bästa valet.

Men är du en äventyrlig person så kan man ju alltid läsa på så mycket som möjligt, kanske hitta någon instruktionsfilm, införskaffa den utrustning som behövs, och göra arbetet alldeles själv. Om du gör detta så uppmanar jag dig att vara ytterst noggrann i både förberedelser och utförande. Tar du det lugnt, lär dig allt du behöver veta, så kan du sedan stoltsera med ditt nyslipade golv, och att ingen mindre än du själv stått för golvslipningen!

Att slipa golvet är utan konkurrens det mest kostnadseffektiva sättet att få ett golv som är i skick som nytt. Om ditt golv är slitet och repigt, men i övrigt oskadat, blir resultatet alltid perfekt. Jämfört med att köpa och lägga ett nytt golv sparar du avsevärda summor på att slipa det befintliga.

Vi har stor erfarenhet av golvslipning i Stockholm och använder moderna verktyg och maskiner för att få jobbet gjort så snabbt och bra som möjligt. 

Vi kan även hjälpa dig med slipning av betonggolv!

Golvslipningsexperterna har bred och omfattande kompetens inom bygg och entreprenad!